Inloggen koorleden

Informatie

Marie-José Muijzers:

06-2463 0446

of

info@vocality.nl

Vocale interactie en optredens42212872470 5f8f2ce069 o

De kracht van Vocality is onze interactie met het publiek: we zijn geïnteresseerd in U! We proberen namelijk niet alleen onszelf, maar ook u te raken en te vermaken. Het is dus maar de vraag wie er in de spotlights staat, ons publiek of Vocality!
Een knipoog, kwinkslag, een geintje: het hoort allemaal bij een optreden van Vocality. Een optreden kan zowel binnen als buiten plaatsvinden en kan voor een groot publiek of een kleinere groep toehoorders. 

Wij treden op bij diverse gelegenheden: een bruiloft, verjaardag of jubileum, in een theater, een zorgcentrum, een tuincentrum of zomaar in een winkelstraat. Mede doordat wij geen speciale voorzieningen nodig hebben, zijn wij flexibel en zijn al uw wensen bespreekbaar. Wij willen graag ons muzikale steentje bijdragen aan uw feest of speciale gebeurtenis.

 

Dickens op stokjes 2023 klein

 

Kerst in Dickensstijl

In december verzorgen wij kerstoptredens. We hebben Christmas Carols en meer traditionele kerstliederen in ons repertoire. Tijdens deze kerstoptredens kunt u ons verwachten in stemmige, feestelijke kleding, maar ook “Dickens stijl” is mogelijk. Nieuwsgierig geworden? Klik op deze link voor een terugblik op onze kerstoptredens in 2023.

En heeft u altijd al achter de schermen willen kijken bij de vele kerstoptredens? Dan is deze film een aanrader! Klik hier!

 

 

Copyright © 2019
All Rights Reserved.