Informatie

bel

Nanny Groenendal:

035 - 5882217 of

06 - 52094566

 

of E-mail

Marie-José Muijzers:

info@vocality.nl

Inloggen koorleden

Vocale interactie en optredens2014 Vakantiebureau

De kracht van Vocality is onze interactie met het publiek: we zijn geïnteresseerd in U! We proberen namelijk niet alleen onszelf, maar ook u te raken en te vermaken. Het is dus maar de vraag wie er in de spotlights staat, ons publiek of Vocality!
Een knipoog, kwinkslag, een geintje: het hoort allemaal bij een optreden van Vocality. Een optreden kan zowel binnen als buiten plaatsvinden en kan voor een groot publiek of een kleinere groep toehoorders. 

Wij treden op bij diverse gelegenheden: een bruiloft, verjaardag of jubileum, in een theater, een zorgcentrum, een tuincentrum of zomaar in een winkelstraat. Mede doordat wij geen speciale voorzieningen nodig hebben, zijn wij flexibel en zijn al uw wensen bespreekbaar. Wij willen graag ons muzikale steentje bijdragen aan uw feest of speciale gebeurtenis.


2018 Tiel

 Kerst in Dickensstijl

In december verzorgen wij kerstoptredens. We hebben Christmas Carols en meer traditionele kerstliederen in ons repertoire. Tijdens deze kerstoptredens kunt u ons verwachten in stemmige, feestelijke kleding, maar ook “Dickens stijl” is mogelijk. Nieuwsgierig geworden? Klik op deze link voor een korte film.

In december 2016 gaven we een kerstconcert in de Oude Kerk in Bunnik. Klik hier voor onze versie van 'Mary did you know?'

 En heeft u altijd al achter de schermen willen kijken bij de vele kerstoptredens? Dan is deze film een aanrader! Klik hier!

 

Copyright © 2019
All Rights Reserved.